Fjällräven

Fjällräven

Sortering:

Filtrera efter

Fjällräven Greenland Winter Parka Dam
KAMPANJ
Fjällräven Skogsö Jacket Dam
KAMPANJ
1 499:- (2 190:-)
Fjällräven Travellers Vest Herr
KAMPANJ
Fjällräven Cape Point MT Shorts Herr
KAMPANJ
Fjällräven Travellers Shorts Dam
KAMPANJ
Fjällräven Greenland Jacket Junior
KAMPANJ
Fjällräven Abisko Windbreaker Jacket Herr
KAMPANJ
Fjällräven Skogsö Jacket Herr
KAMPANJ
1 499:- (2 190:-)
Fjällräven Greenland No.1 Down Jacket Herr
KAMPANJ
Fjällräven Nikka Shorts Dam
KAMPANJ
699:- (1 099:-)
Fjällräven Cape Point MT Shorts Herr
KAMPANJ
Fjällräven Travellers Shorts Dam
KAMPANJ
Fjällräven Barents Parka Dam
KAMPANJ
3 299:- (4 790:-)
1 2 3 Nästa »

Fjällräven

Fjällräven har sedan 60-talet haft en oemotståndlig kärlek till naturen. Deras vision är att med hjälp av lämpliga kläder få mer folk ut till naturen där en magisk och sagolik del av världen väntar.

"Kärleken för friluftsliv har alltid varit nålen i min inre kompass. Jag mår som bäst då jag är ute i naturen. Vakna upp vid kanten av ett spegelblankt fiskevatten, med mina vänner. Känna hur det stramar i ansiktet efter en heldag på turskidorna. Höra min egen andning vid en hårdare vandring eller det avkopplande ljudet från en porlande bäck" säger företagets grundare Åke Nordin under en intervju på ISPO vintermässa år 2010. De orden är själva hjärtat i Fjällrävens historia.

Fjällräven Historia

Åke Nordin startade företaget Fjällräven under 1960 talet i en liten ort i Norrland. Naturen har alltid varit en stor del av Åkes liv och allting började med att han själv började göra utrustning för han inte var nöjd med den dåvarande marknadens utbud. Dem första kläderna som Fjällräven lanserades sydde Åke själv ihop av en tältduk som var för tung för hans tält. Att sy kläder i det materialet blev en ny standard och väven som användes fick namnet G-1000. G:et kommer från en lyckad expedition i Grönland 1966. Nu 50 år efter är G-1000 väven en av friluftsvärldens mest slitstarka material. Kort sagt är Fjällräven en stor del av friluftsvärldens hjärta som ständigt blir större, nya prototyper tas fram och Fjällräven har samma riktlinje nu som när det startades 1960.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Trygg och säker betalning
Stäng