Casall

Casall

Sortering:

Filtrera efter

Casall Sculpture Sports Bra Dam
KAMPANJ
Casall Sculpture Tights Dam
KAMPANJ
Casall Tech Long Hood Dam
KAMPANJ
599:- (1 099:-)
Casall Tech Long Hood Dam
KAMPANJ
599:- (1 099:-)
Casall Marble Block 3/4 Tights Dam
KAMPANJ
Casall Sculpture Tights Dam
KAMPANJ
Casall Marble Block 3/4 Tights Dam
KAMPANJ
Casall Triple Block Tights Dam
KAMPANJ
Casall Logo Power Tank Dam
KAMPANJ
199:- (499:-)
Casall Sheer Longsleeve Dam
KAMPANJ
Casall Zebra Loose T-shirt Dam
KAMPANJ
Casall Gravity Running Tights Dam
KAMPANJ
Casall Puff Print Pants Dam
KAMPANJ
Casall Melange Contrast Racerback Dam
KAMPANJ
1 2 3 4 5 Nästa »

Casall

Carl-Axel Surtevall växte upp i Norrköping Sverige,med hans familj som drev Fix Trikåfabriker AB som är känt i Skandinavien för att producera barnkläder i bästa kvalité. Hans far lärde honom egenskapen att urskilja tyger när det kommer till konstruktion, kvalité & tygernas betydelse för specifika ändamål. Men år 1980 kom en vändning i Carl-Axels liv då han öppnade ett eget företag som var inriktad till träningsredskap med namnet Casall.

Casall växer

Casall fick snabbt ett bra rykte i Skandinavien och andra delar av Europa, då produkterna blev väldigt framgångsrika. Nästa steg i utveckling kom år 1982 då Casall öppnande ett av de första fitness gym som var inriktad exklusivt till kvinnor. Under tiden Carl-Axel var på sitt gym insåg han snabbt att det saknades något och det var träningskläder av högsta kvalité som samtidigt var moderiktiga. 1984 lanserade Casall en klädkollektion för kvinnor där kläderna var utformade av kvinnas form, sätt att röra sig & stilen hos kvinnor. Sedan dess har Casall växt till ett välkänt varumärke inom träningsredskap i hela världen. Casall erbjuder träningsredskap & kläder för fitness, löpning, golf, tennis,yoga & fritid.

Casall på nätet

Vi på Länna Sport erbjuder dig som kund ett handplockat sortiment av det bästa från Casall. Med över 250 produkter & bred kompetens inom områdena kan vi hjälpa dig hitta det du behöver. Som vanligt hos oss är det alltid fri frakt, snabba leveranser & tryggt när du handlar hos oss.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Trygg och säker betalning
Stäng