J.Lindeberg

J.Lindeberg

Sortering:

Filtrera efter

J.Lindeberg Sport 2-Ply Jacket Herr
KAMPANJ
J.Lindeberg Crillon Parka Herr
KAMPANJ
3 499:- (5 490:-)
J.Lindeberg Crosson Dermizax EV Trousers Dam
KAMPANJ
J.Lindeberg Sandford Soft Shell Trousers Dam
KAMPANJ
J.Lindeberg Delphine Lux Jacket Dam
KAMPANJ
J.Lindeberg Bona Jacket Herr
KAMPANJ
1 249:- (2 490:-)
J.Lindeberg Watson Mid Merino Hood Herr
KAMPANJ
J.Lindeberg Odin 67 Parka Herr
KAMPANJ
2 899:- (4 190:-)
J.Lindeberg Radiator Pertex Jacket Herr
KAMPANJ
1 2 3 4 Nästa »

J.Lindberg startades år 1995 av Johan Lindeberg som tidigare drivit den svenska agenturen för Italienska märket Diesel. Efter sin tid på Diesel bestämde sig Johan Lindeberg för skapa sitt egna klädmärke som från början vara nära associerat med golf.

Redan från startskottet har den svenska proffsgolfaren Jesper Parnevik varit en frontfigur för J.Lindeberg och är också delägare av företaget. Första åren gick inte som planerat, företaget gick med kraftiga förlust och förlusten fortsatta år efter år.

Många år med ekonomiska slitningar och tumult mellan ägare och grundare skakade företaget fram till sommaren 2007 då det stod klart att Proventus går in som huvudägare i företaget. Ny VD och delägare blev Stefan Engström, som tidigare arbetat på Peak Performance medans Johan Lindeberg fick rollen som fristående kreativ chef. På initiativ från Proventus gick filmregissören och före detta artisten Johan Renck in som ny styrelsemedlem.

J.Lindberg Idag

Idag säljs J.Lindeberg i 35 länder världen över och tillverkar kläder för både inomhus och utomhusbruk i högsta kvalité. Företaget har också under åren som gått fått ett flertal kända personer att ställa upp som modeller för deras kampanjer som, Justin Timberlake, Juliette Lewis och Dave Gahan.

J.Lindberg hos Länna Sport

Vi på Länna Sport är stolta över att ha ett noggrant utplockat sortiment av de bästa kläderna från J.Lindeberg. Som vanligt erbjuder vi fri frakt, snabba leveranser och trygga betalningar. Välkommen till en riktig sportbutik!


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Trygg och säker betalning
Stäng