Lexington

Lexington

Precis utanför Boston, Massachusetts ligger den lilla staden Lexington som är en av de mest historiska städerna i USA. Det var här starten för den Amerikanska Revolutionen började. Denna lilla charmiga stad är omringad av vackra hus i en stil som många förknippar med New England, vita hus med cederträ panel som flagnar av år efter år. Det är från den lilla staden det svenska företaget Lexington har hämtat sitt namn och sin inspiration ifrån.

Lexington Inspiration

Från början tillverkade Lexington sängkläder & andra hemtextiler men har sedan 2008 också lanserat flertal klädkollektioner. Inspirationen som Lexington hämtat från den Amerikanska östkusten och den typiska New England stilen är som en traditionell stil från sjöns arbetskraft. Den första butiken Lexington öppnade för deras klädkollektioner öppnades 2008 på Birgers Jarlsgatan i Stockholm och nu 4 år senare finns det över 20 återförsäljare i flertal olika länder.

Lexington på nätet

Hos oss på Länna Sport kan du i lugnt titta igenom vårt sortiment av det svenska varumärket Lexington. Som vanligt är det fri frakt, snabba leveranser och utmärkt service.

Sortering:
Lexington Alma Down Coat Dam
KAMPANJ
3 999:- (5 990:-)
Lexington Michael Hood Herr
KAMPANJ
999:- (1 499:-)
Lexington Alina V-Neck T-shirt Dam
KAMPANJ
Lexington Ivy Quilted Jacket Dam
KAMPANJ
1 999:- (2 990:-)
Lexington Jeff Crewneck Sweater Herr
KAMPANJ
Lexington Betsy Pants Dam
KAMPANJ
899:- (1 399:-)
Lexington Nelson Knitted Sweatshirt Herr
KAMPANJ
Lexington Thelma T-shirt Dam
KAMPANJ
Lexington Travis T-shirt Herr
KAMPANJ
Lexington Justin T-shirt Herr
KAMPANJ
1 2 3 4 5 Nästa »

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Trygg och säker betalning
Stäng