Stäng

Högkvalitativa förmånscyklar!

I samarbete med oss på Länna Sport uppmuntrar Bikelease företag att låta sina medarbetare hyra förmånscyklar via sin arbetsgivare på ett ekonomisk förmånligt sätt. Medarbetaren bekostar cykeln via bruttolöneavdrag och förmånsvärde. Det blir billigare för medarbetaren än att köpa cykeln själv och i förlängningen bidrar förmånen till friskare personal och minskad belastning på vår miljö.

Vi erbjuder alla cyklar i vårt sortiment av hög kvalité och säkerhet för bästa upplevelse. Konkurrensen för att rekrytera personal ökar ständigt och att kunna erbjuda de anställda en förmånscykel är för företaget ett kostnadseffektivt alternativ samtidigt som det är ett attraktivt erbjudande för personalen.

Kontakta Bikelease för att ta del av upplägget. 

Så här går det till

Din arbetsgivare skriver ett avtal med Bikelease. Därefter kan du logga in på Länna Sports beställningsportal med dina inloggningsuppgifter du fått av din arbetsgivare. Här presenteras alla cyklar och cykeltillbehör, i kassan visas ett preliminärt bruttolöneavdrag för att visa på aktuell månadskostnad för givet cykel- och tillbehörsval. Fyll i personuppgifter och skicka in din order. Ett färdigt upplägg för hantering av bruttolöneavdraget skickas till ansvarig för lönehantering. Cykeln levereras färdigmonterad med eventuella tillbehör fastmonterade till medarbetaren efter överenskommelse. Sen är det bara att ut och cykla!

Redan kund hos Bikelease? Här är länken till beställningsportalen.

NYHETSBREV

Vill du ta del av våra senaste nyheter och erbjudanden?

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Trygg och säker betalning