Stäng

FRI FRAKT!

Vi på Länna Sport vill kunna erbjuda vår kunskap och vårt stora stora sortiment till alla - och med tanke på det vore det dumt att ta betalt för frakten.
Därför är frakten alltid gratis när du handlar på lännasport.se!

 

HÄMTA UT DIN ORDER I BUTIKen

Du kan välja att hämta dina varor i vår fysiska butik i Länna istället för att invänta att dina order ska levereras till närmsta post-ombud.
När din order är plockad och färdig för uthämtning skickar vi ett sms till mobilnummret som du angivit vid ordertillfället.

 

Om du vill hämta dina varor i butiken ändrar du leverenssätt i kassan genom att klicka på "ändra leveranssätt". 
Se mer information i bilderna nedan (klicka på bilderna för att se dem i större format).

 

 fraktalternatv          

 

POSTEN POSTPAKET / MYPACK

Alla ordrar levereras med Postens trygga & beprövade pakettjänst. Alla ordrar skall levereras så fort som möjligt vilket oftast innebär samma dag eller nästkommande arbetsdag. Normal leveranstid är 1 till 3 arbetsdagar.
Leveranstiden på cyklar, skidor och andra varor som kräver montering och genomgång innan leverensen är från 2-7 arbetsdagar på grund av montering och justering av cyklarna.
Din vara kommer till ditt närmsta Postutlämningsställe. Vid uthämtning måste du alltid visa legitimation samt uppge kollinummer för att få ut paketet.

Avisering
När dina varor lämnar Länna Sport får du automatiskt ett e-mail som meddelar att varan är på väg. Där finns också en länk som kan användas för att spåra paketet. När paketet väl är framme avisereras du om detta via SMS.

 

HEMPAKET (CYKLAR)

Utan extra kostnad kan du, när din order innehåller en cykel, får paketet levererat hem till dörren! Utlämningstider är vardagar, 17-21. Posten kontaktar dig via telefon för att komma överens om utlämningstid.

Med Posten Hempaket får du din beställning levererad direkt till ditt hem och slipper därmed hämta dina paket på utlämningsstället. Leverans till villor sker till dörren, för hyreshus/lägenheter gäller porten/trapphusdörren.

 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fri frakt över 499:-*
14 dagars öppet köp
Trygg och säker betalning
499:- kvar till fri frakt