Stäng

Foto: Carlos Fernández Laser

Köpa cykel online?

Cykelguide

 

Hur går det till när du köper en cykel online hos Länna Sport?

Vi på Länna Sport bestämde oss tidigt för en sak - när vi säljer cyklar på nätet ska det vara precis som att köpa i vår fysiska butik. Vi strävar efter att du ska få samma service och kvalitet både i webbshoppen som i den fysiska butiken. Därför monterar och justerar vi din cykel i vår verkstad. Vi vill att du som kund ska få en cykel redo att cykla på, där växlar, bromsar och övriga komponenter är justerade till perfektion. 

Det enda som behöver göras är att sätta på pedalerna själv (Observera att det är en höger- och vänsterpedal märkta R och L. R är på höger sida och L på vänster sida när du står bakom cykeln) samt vrida upp styret. Detta gör vi för att cykeln ska få plats i kartongen. Nedan kan du följa steg för steg hur monteringen av din cykel går till:

Uppackning —  Eftersom vi på Länna Sport vill att du som kund ska få bästa tänkbara service packar vi först upp cykeln ur leverantörens kartong för att säkerställa att den är komplett samt att vi justerar in växlar, bromsar och monterar på de tillbehör du har beställt. 

Montering — Hjulen monteras och styrstam samt andra lösa delar monteras ihop. Om du har beställt några tillbehör monteras även dessa (skärmar, lås, pakethållare, stöd mm). Detta gör vi för att du som kund så enkelt och snabbt som möjligt ska kunna börja ett bekymmersfritt användande av din nya cykel.

Finjustering —  Växlarna ska rulla jämt över klingorna medan bromsskivorna ska löpa fritt men ändå ha maximal bromsverkan. Alla skruvar måste vara ordentligt åtdragna, ibland är det någon vajer som är lite väl lång eller en framgaffel som inte har tillräckligt med luft i sig och då löser vi det. Därför är det här steget det absolut viktigaste, det gör nämligen att du som kund kan känna dig trygg i att cykeln du köper av oss är precis så bra som du drömmer om. 

Garantisedlar —  När man handlar cyklar av oss får man alltid en garantisedel. Köper man ett godkänt lås eller en cykel med förmonterat lås får man även en självriskreducering och en gratis registrering till cykelregistret. Självriskreduceringen går via hemförsäkringen. Du fyller själv i några kompletterande uppgifter och skickar sedan tillbaks papperna i det förfrankerade kuvert vi bifogat. Vi skickar sedan in uppgifterna till rätt cykelregister. 

Nedpackning — Cykeln packas sedan ner i en kartong tillräckligt stor för en helt monterad cykel (utan pedaler och med vridet styre) som du kan ta ur kartongen och börja cykla med direkt*. Smidigt och enkelt - men framförallt: du får en färdigmonterad cykel som kommer hålla för många sköna och roliga mil.

*Du behöver en skiftnyckel (15) för att montera pedalerna samt en insexnyckel för att vrida upp och dra åt styret. OBS, det är en höger- och vänsterpedal, Se monteringsanvisningen som medföljer vid köpet för ytterligare information.

Skeppshult Nova Sport EL 7-Växlad Dam 2020
KAMPANJ
Sportig elcykel med marknadens bästa drivsystem
25 011:- (27 790:-)
Scott Aspect 940 2021
Omåttligt populär instegsmountainbike
8 990:-
Monark Sture 8-växlad
Stilren pendlarhybrid med minimalistisk design
9 490:-
Skeppshult Stil Premium 7-växlad Herr 2021
KAMPANJ
Lika delar elegans och kvalitet
8 001:- (8 890:-)
Crescent Lone 7-växlad 24" Junior 2020
Snygg juniorcykel med allt man kan önska sig
6 990:-
Monark Lill Karin 3-Växlad 24" Junior

Juniorkopia av Crescents klassiska damcykel Karin

5 790:-
Specialized Rockhopper Elite 29 2021
Prisvärd mountainbike med pålitliga komponenter
11 790:-
Specialized Rockhopper 29 2021
Mountainbike med hög prestanda till förmånligt pris
6 390:-
Skeppshult Favorit 7-växlad Herr 2020
KAMPANJ
Lättsam, bekväm, snygg och riktigt praktisk
7 641:- (8 490:-)
Specialized Sirrus 2.0 EQ 2022
Fullutrustad hybridcykel för pendlaren
9 990:-
Trek Marlin 6 2020
Kvalitet och glädje både till skolan och jobbet samt i skogen
6 990:-
Bantoni Flavio Herr
KAMPANJ
Klassisk stadscykel som kombinerar fart och smidighet
7 495:- (8 490:-)

NYHETSBREV

Vill du ha våra senaste nyheter och erbjudanden?

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Trygg och säker betalning