Franklin & Marshall

Franklin Marshall

Sortering:

Filtrera efter

Ditt urval matchade inte några artiklar!

Franklin Marshall

Franklin & Marshall är ett klädföretag grundat av Andrea Pensiero och Giuseppe Albarelli både med italienskt ursprung. I början designade de en mode kollektion som var sportinspirerad efter ha hittat kläder från London University i en second hand butik. Deras första kollektion slog igenom bra internationellt både i Asien och Europa. Utan att själva veta det när företaget startades, fanns det en högskola i USA som går under samma namn och så fort de fick reda på klädföretaget infördes ett samarbeta. En punkt som diskuteras är ett stipendium som klädföretaget vill dela ut varje år till en student som vill börja studera på högskolan. I Europa och Asien anses deras kläder som mode av högsta kvalité och 92% av kläderna tillverkas direkt i Italien. Även om försäljningen har gått väldigt bra i Europa och Asien så har dom inte sålt lika bra i USA. En av anledningar är att kläderna har en större konkurrens i USA där det finns flera företag som tillverkar kläder till högskolor runt hela landet.

Franklin & Marshall - Idag

Idag säljs Franklin & Marshall i flera länder världen över och 6 egna butiker i olika städer inklusive Aten, Tokyo, Milano och Paris. Fler butiker planeras att byggas upp de närmsta åren då företaget bara fortsätter att växa.

Franklin & Marshall hos Länna Sport

Vi är stolta återförsäljare till Franklin & Marshall och har ett noggrant utvalt sortiment av deras kläder av högsta kvalité. Fri frakt, snabba leveranser och trygga betalningar, som alltid på Länna Sport. Välkommen till en riktig sportbutik!


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Trygg och säker betalning
Stäng