Vill du jobba på Länna Sport?

Länna Sport är en riktig sportbutik! I vår 3 900 kvm2 stora butik har vi över 300 utvalda varumärken från bla Parajumpers, R.M. Williams, Canada Goose, Lexington och Snoot, men också Fjällräven, Salomon och Peak Performance. Vi fokuserar på hög service, kunnig personal och det senaste i sportväg.

 

Självklart är vi anslutna till Svensk Handel och följer handelsavtalet. 

 

 

TJÄNSTERNA ÄR TILLGÄNGLIGA SÅ LÄNGE ANNONSEN LIGGER UPPE.

 

Vikariat grafisk formgivare

Länna Sport är en familjeägd sportbutik med runt 50 anställda. Vi säljer cyklar, skidor, hockeyutrustning, skor, träningsutrustning kombinerat med utvalda kvalitétsvarumärken inom konfektion och skor. Vårt motto är att alltid ge kunden den bästa servicen och kunskapen. Butiken ligger i Länna, söder om Stockholm. Förutom e-handeln och fysiska butiken erbjuder vi idrottsklubbar och företag föreningskläder genom egna shop-in-shops.

Redan 2005 lanserade Länna Sport sin e-handel och sen dess har vi hunnit med en hel del!

Idag består webbavdelningen av redaktörer, grafiker, kundtjänst, marknadsförare och orderadministratörer. Vi har tät dialog med butiken, då våra ordrar delvis administreras av butikspersonalen.

Söker du en kreativ arbetsplats med varierande arbetsuppgifter som ständigt på väg framåt så kan detta vikariat vara något för dig.

 

Vem är du?

Du är en positiv person som har ett grafiskt öga samt lätt för att lära. Du har tidigare arbetat direkt mot kund och vet vad som krävs för att locka in en kund via en rubrik i ett nyhetsbrev. Du är väl insatt i e-handelsbranchen och vet att SEO är A och O när det kommer till att indexeras på Google. Du har tidigare kunskaper i Adobe Photoshop och InDesign och har inga problem att arbeta mot en deadline.

 

Vilka arbetsuppgifter innefattar tjänsten?

  • Producera kreativa nyhetsbrev med fokus på service, känsla och kvalitet.
  • Skapa och redigera annonser till tryckt press.
  • Skapa digitala annonser till mobil och desktop.
  • Obehindrat arbeta med bildredigering, grafiskt material och texter.
  • Hjälpa till på sociala medier så som Facebook, Instagram & Youtube.
  • Kontinuerligt optimera funktionalitet i e-handelsplattformen och ha ett sinne för SEO.

Intresserad?

I så fall ser vi fram emot att höra från dig!  Tjänsten är ett vikariat på heltid (vardagar) under 1 år med start i april och med stor chans till vidareanställning. Placering i Haninge i närheten av vår butik.

Maila ansökan till malin.b@lannasport.se. Märk mailet med “Vikariat grafisk formgivare” och ditt namn.

HeltidsTJÄNST skoavdelningen

Länna Sport är en av Sveriges största sportbutiker med det bredaste sortimentet. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda kunden kunskap om material, funktion och kvalitet. Vi är stolta över vår kunniga personal som alltid lägger stort fokus på service och kunskap och vi stävar alltid efter att bli ännu bättre. Vi letar därför efter dig som vill utvecklas med oss och alltid är villig att sätta kunden i första rummet.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet är starkt säljinriktat. Du skall, genom noggrann analys av kundens behov, hjälpa våra kunder att hitta rätt modell för just deras ändamål. Vår kundkrets är generellt väldigt sportintresserad och kunnig varpå du bör kunna motsvara - och överträffa - kundens förväntningar inför och efter köpet.

 

Färdigheter och personliga förmågor

Du älskar att hjälpa folk att hitta rätt och förstår konceptet bakom att sälja. Vi ser gärna att du är sportintresserad eftersom det underlättar förståelsen för våra komplexa produkter och vår butik.

 

Arbetstider

Heltid, tillsvidare. Rullande schema med arbete varannan helg.  

 

Ansökan

Skicka ditt CV och ansökan till mathias.b@lannasport.se. Märk mailet "Heltidstjänst skoavdelningen" och ditt namn.

HELTIDSTJÄNST LAGERANSVARIG

Länna Sport är en av Sveriges största sportbutiker med ett brett sortiment, oavsett säsong. Brevid butiken har vi ett lager där det flesta inleveranser sker. 

Vi på Länna Sport söker dig som har ett bra ordningssinne, hög arbetsmoral och kan jobba självständigt. Du ska på egen hand sköta in och utleveranser från vårt lager. Se till att produkter prismärks, ligger på rätt hylla och är på rätt plats vid rätt tillfälle. Du ansvarar alltså för hela lagerlogistiken. Tjänsten kräver att du är villig och har förmågan att lära grunderna kring de produkter och varumärken som vi säljer. B-körkort krävs

 

Arbetsuppgifter

Du är länken mellan butiken och lagret. Du ansvarar för in och utleveranser från lagret, strukturera sortimentet efter årstid och hjälper till med prismärkningen.

 

Arbetstider

Heltid, tillsvidare.

 

Ansökan

Skicka ditt CV och ett personligt brev till mathias.b@lannasport.se. Märk mailet "Heltidstjänst Lageransvarig" och ditt namn.

 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Trygg och säker betalning
Stäng