Vill du jobba på Länna Sport?

Länna Sport är en riktig sportbutik! I vår 3 900 kvm2 stora butik har vi över 300 utvalda varumärken från bla Parajumpers, R.M. Williams, Canada Goose, Lexington och Snoot, men också Fjällräven, Salomon och Peak Performance. Vi fokuserar på hög service, kunnig personal och det senaste i sportväg.

 

Självklart är vi anslutna till Svensk Handel och följer handelsavtalet. 

 

 

TJÄNSTERNA ÄR TILLGÄNGLIGA SÅ LÄNGE ANNONSEN LIGGER UPPE.

 

EXTRAPERSONAL CYKELMONTÖR

Länna Sport har sedan 2005 försett kunder runt om i Sverige med produkter från vårt breda sortiment via vår e-handel. Vi söker nu dig som är villig att anta utmaningen att jobba extra på cykelavdelningen. Vi på Länna Sport lägger stort fokus på service och kunskap och vi stävar efter att bli ännu bättre. Vi letar därför efter dig som vill utvecklas med oss och alltid är villig att sätta kunden i första rummet.

Vi söker dig som är händig, serviceinriktad och gillar att lösa problem. Det är väldigt viktigt att vi kan erbjuda kunden rätt typ av produktservice och du bör därför ha grundläggande kunskaper kring cyklar.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär huvudsakligen cykelmontering i vår egna cykelverkstad. När vi säljer en cykel, oavsett om det är i vår fysiska butik eller online genomgår denna en ordentlig och noggran montering, allt från växlar och styre justeras men även önskvärda tillbehör monteras innan leverans till kund.

 

Arbetstid

Extrapersonal.

 

Ansökan

Maila ditt CV och ett personligt brev till mathias.b@lannasport.se. Märk mailet "Extrapersonal cykelmontör" och ditt namn.

HeltidsTJÄNST skoavdelningen

Länna Sport är en av Sveriges största sportbutiker med det bredaste sortimentet. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda kunden kunskap om material, funktion och kvalitet. Vi är stolta över vår kunniga personal som alltid lägger stort fokus på service och kunskap och vi stävar alltid efter att bli ännu bättre. Vi letar därför efter dig som vill utvecklas med oss och alltid är villig att sätta kunden i första rummet.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet är starkt säljinriktat. Du skall, genom noggrann analys av kundens behov, hjälpa våra kunder att hitta rätt modell för just deras ändamål. Vår kundkrets är generellt väldigt sportintresserad och kunnig varpå du bör kunna motsvara - och överträffa - kundens förväntningar inför och efter köpet.

 

Färdigheter och personliga förmågor

Du älskar att hjälpa folk att hitta rätt och förstår konceptet bakom att sälja. Vi ser gärna att du är sportintresserad eftersom det underlättar förståelsen för våra komplexa produkter och vår butik.

 

Arbetstider

Heltid, tillsvidare. Rullande schema med arbete varannan helg.  

 

Ansökan

Skicka ditt CV och ansökan tillmathias.b@lannasport.se. Märk mailet "Heltidstjänst skoavdelningen" och ditt namn.

HELTIDSTJÄNST ORDERAVDELNINGEN

Länna Sport har sedan 2005 försett kunder runt om i Sverige med produkter och kunskap från vårt breda onlinesortiment. Vi söker nu dig som är villig att anta utmaningen att ge de kunder som inte har möjlighet att fysiskt komma in i butiken, samma service som de som faktiskt har möjlighet att komma in i vår butik. Vi på Länna Sport lägger stort fokus på service och kunskap och vi stävar hela tider efter att bli ännu bättre! Nu letar vi efter dig som vill utvecklas tillsammans med oss och alltid är beredd att sätta kunden i första rummet!

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att paketera ordrarna som vi säljer via hemsidan, hantera returer och byten samt vara behjälplig med kundtjänstärenden. Du är navet mellan alla våra avdelningar och kommer ha inflytande över processen från lagd order till skickat paket.

Färdigheter och personliga förmågor

Du bör vara strukturerad, ansvarsfull, noggrann och ha lätt för att ta kontakt med andra människor både i tal och skrift. Då Länna Sport har en hög servicegrad är det är viktigt för oss att du alltid är villig att sätta kunden i första rummet. Ett allmänt brett sportintresse är att föredra.

Arbetstid

Heltid vardagar 09.00-18.00, tillsvidare med start under januari. 

Ansökan

Maila ditt CV och ett personligt brev till mathias.b@lannasport.se. Märk mailet "Heltidstjänst orderavdelningen" och ditt namn. Vi kontaktar alla sökande i mitten av januari. 

Heltidstjänst HOCKEYAVDELNINGEN

Länna Sport är en av Sveriges största sportbutiker med det bredaste sortimentet. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda kunden kunskap om material, funktion och kvalitet. Vi är stolta över vår kunniga personal som alltid lägger stort fokus på service och kunskap och vi stävar alltid efter att bli ännu bättre. Vi letar därför efter dig som vill utvecklas med oss och alltid är villig att sätta kunden i första rummet.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att serva de kunder som vill handla hockeyprodukter av oss, oavsett om det är via webben eller i den fysiska butiken. Du ska vid behov hjälpa kunden att köpa, returnera och byta produkter. Du strävar alltid efter att hitta rätt produkt till rätt kund. Du fyller på varor i butiken, ser till att det alltid är städat och påfyllt samt tar emot och prismärker kompletteringsorders och beställningar. Vid behov hjälper du även till på andra avdelningar.

 

Färdigheter och personliga förmågor

Du bör vara social, ha lätt för att ta kontakt med andra människor både i tal och skrift, ansvarsfull och noggrann. Vi värdesätter att du vid behov kan arbeta i ett högt men kontrollerat tempo. Det är viktigt för oss på Länna Sport att du alltid är villig att sätta kunden och dennes behov i första rummet.

 

Arbetstid

Heltid, tillsvidare. Rullande schema med arbete varannan helg.  

 

Ansökan

Maila ditt CV och ett personligt brev till mathias.b@lannasport.se. Märk mailet "Heltidspersonal - Hockeyavdelningen" och ditt namn. Vi kontaktar alla sökande i mitten av januari. 

Extrapersonal till konfektion och skoavdelningen

Länna Sport har en av Stockholms absolut största kläd/konfektionsavdelningar med allt från beachmode till högteknologiska plagg för extremsporter. Vår skoavdelning tillhandahåller allt från sportskor till snygga vinterkängor. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda alla våra kunden djup kunskap om material, funktion och kvalitet.

Arbetsuppgifter

Arbetet är starkt säljinriktat. Du skall, genom noggrann analys av kundens behov, hjälpa våra kunder att hitta precis rätt modell för just deras ändamål. Vår kundkrets är generellt väldigt sportintresserad och kunnig varpå du bör kunna motsvara - och överträffa - kundens förväntningar inför och efter köpet.

Du kommer specialisera (men inte begränsas till) en särskild avdelning eller varumärke för att kunna erbjuda extra hög servicegrad.

Färdigheter och personliga förmågor

Du älskar att hjälpa människor att hitta rätt och förstår konceptet bakom att sälja. Vi ser gärna att du är sport- eller friluftslivsintresserad eftersom det underlättar förståelsen för våra komplexa produkter och vår butik.

Arbetstid

Du kommer att assistera vår ordinarie personal på helger och vid särskilda behov.

Ansökan

Maila ditt CV och ett personligt brev till mathias.b@lannasport.se. Märk mailet "Extrapersonal till sko och konfektionsavdelningen" och ditt namn. Vi kontaktar alla sökande i mitten av januari.

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Trygg och säker betalning
Stäng