Stäng

Vill du jobba på Länna Sport?

Länna Sport är en riktig sportbutik! I vår 3 900 kvm2 stora butik har vi över 300 utvalda varumärken från bla Parajumpers, R.M. Williams, Canada Goose, Lexington och Snoot, men också Fjällräven, Salomon och Peak Performance. Vi fokuserar på hög service, kunnig personal och det senaste i sportväg.

 

Självklart är vi anslutna till Svensk Handel och följer handelsavtalet. 

 

 

TJÄNSTERNA ÄR TILLGÄNGLIGA SÅ LÄNGE ANNONSEN LIGGER UPPE.

 

CONTENT MANAGER/ INNEHÅLLSANSVARIG ALLT INOM SPORT

Länna Sport är Sveriges ledande serviceföretag inom sport och fritid. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda kunden kunskap om material, funktion och kvalitet. Vi är stolta över vår kunniga personal som alltid lägger stort fokus på service och kunskap och vi stävar alltid efter att bli ännu bättre. Sedan 2005 har vi på Länna Sport sålt märkeskläder, skor och sportartiklar online.

Nu söker vi förstärkning till webbteamet i form av en skribent som kan förmedla tekniska specifikationer och produktinformation till säljande, informativa texter främst inom alpint, cykling, hockey, golf, längd, uteliv mm.

Vi erbjuder ett ansvarsfullt arbete i ett företag som ständigt växer och utvecklas och där personalsammanhållningen är mycket god med möjlighet till personlig utveckling.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som obehindrat skriver kärnfulla och säljande texter om våra produkter, främst inom alpint, cykel, hockey osv. Viss bildredigering förekommer också.

www.lannasport.se strävar vi efter att förmedla vår djupa kunskap och engagemang i de produkter vi säljer och erbjuda samma känsla som om kunden var i vår fysiska butik i Länna söder om Stockholm. 

Färdigheter och personliga förmågor

Du har förståelse och intresse för grundläggande sporttermer, men framförallt har du lätt att sätta dig in i dessa. Du kan snabbt identifiera vilka egenskaper hos en produkt som är intressanta för en potentiell kund. 

Då du i stor utsträckning lägger upp ditt arbete själv och skapar egna arbetssätt tror vi att du är en noggrann, självgående och systematisk person som kan ta stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter och tar egna initiativ vid behov.

Vi använder oss av ett flertal system så du bör ha god datorvana och med lätthet sätta dig in i nya program. Viss kontakt med leverantörer - både i IT-världen och sportbranschen - krävs, varpå du bör känna dig bekväm i telefonen.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Erfarenhet av e-handel och tidigare har jobbat med publicering på webben är meriterande.  

Arbetstider

Heltid, tillsvidare. Vardagar

Vi följer handelsavtalet och tillämpar provanställning.

Ansökan

Maila ditt CV och ett personligt brev till jobb@lannasport.se. Märk mailet "Content manager" och ditt namn.

NYHETSBREV

Vill du ha våra senaste nyheter och erbjudanden?

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Trygg och säker betalning