Stäng

Vill du jobba på Länna Sport?

Länna Sport är en riktig sportbutik! I vår 3 900 kvm2 stora butik har vi över 300 utvalda varumärken från bla Parajumpers, R.M. Williams, Canada Goose, Lexington och Snoot, men också Fjällräven, Salomon och Peak Performance. Vi fokuserar på hög service, kunnig personal och det senaste i sportväg.

 

Självklart är vi anslutna till Svensk Handel och följer handelsavtalet. 

 

 

TJÄNSTERNA ÄR TILLGÄNGLIGA SÅ LÄNGE ANNONSEN LIGGER UPPE.

 

Heltidstjänst Tryck och lageransvarig klubb

Länna Sport är en riktig sportbutik. Vi säljer cyklar, allt för alpinsäsongen, hockeyutrustning, skor, träningsutrustning, märkeskläder samt kläder och utrustning för idrottsklubbar, föreningar och företag. Vi fokuserar på service- och kunskapsförmedling, vi arbetar i alla lägen för att kunden så enkelt och smidigt som möjligt ska få rätt produkt med sig hem oavsett om det är via webbshoppen eller den fysiska butiken.  
Nu söker vi förstärkning till klubbavdelningen med fokusområde orderhantering och klädestryck. Vår klubbavdelning består idag av fyra personer. De ansvarar för att förse våra samarbetsföreningar med alltifrån specifika lagprofiler till att leverera all tänkbar specifik utrustning som behövs för verksamheten. Vi söker dig som vill vara en del av detta team och att med innovativa lösningar ta fram nya arbetssätt för att driva utvecklingen kring klubbförsäljning framåt.  

Arbetsuppgifter

Lager

  • Se till att lagernivåer hålls enligt utsatta mål
  • Se till att ankommande leveranser sorteras in på rätt plock/lagerplats
  • Fylla på plockplatser

Tryck

  • Trycka dagens inkommande order från våra klubbshoppar
  • Trycka och administrerar lagorders på utsatta datum

Inköp

  • Att tillsammans med klubbinköpare assistera med kunskap och erfarenhet vid grundorderarbete
  • Att under säsong göra kompletterande order hos våra leverantörer

 

Du kommer ansvara för hela processen från det att ordern är lagd i klubbshop och registrerad hos oss tills det att varorna är plockade, tryckta och redo att skickas iväg med posten. Du trycker loggor på föreningstextil samt ser till att lagersaldon uppdateras. Du ansvarar för inleveranser för klubb, ser till att det i den mån de ska prismärkas blir prismärkt och att produkterna hamnar på rätt lagerhylla.
I viss mån ingår även kundkontakt med våra föreningars medlemmar och även våra leverantörer. Viktigast av allt är att du i alla lägen är villiga att göra allt du kan för att serva våra kunder, se till att de är nöjda och får sina produkter levererade med den kvalitet och precision som de kan förvänta sig av Sveriges ledande sportbutik.

Färdigheter och personliga förmågor

Då du i stor utsträckning lägger upp ditt arbete själv och skapar egna arbetssätt tror vi att du är en noggrann, självgående och systematisk person som kan ta stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter och tar egna initiativ vid behov.

Vi använder oss av flertalet system så du bör ha god datorvana och med lätthet sätta dig in i nya program. Kontakt med kunder samt viss kontakt med leverantörer, varpå du bör känna dig bekväm i telefon.

Erfarenhet av textiltryck är meriterande.

B-körkort krävs och truckkort är meriterande.

Arbetstider
Heltid tillsvidare. Vi tillämpar 6 mån provanställning.


Ansökan
Maila ditt CV och personligt brev till jobb@lannasport.se. Märk mailet "Klubb & Företag" och ditt namn.

 

 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Trygg och säker betalning