Stäng

Vill du jobba på Länna Sport?

Länna Sport är en riktig sportbutik! I vår 3 900 kvm2 stora butik har vi över 300 utvalda varumärken från bla Parajumpers, R.M. Williams, Canada Goose, Lexington och Snoot, men också Fjällräven, Salomon och Peak Performance. Vi fokuserar på hög service, kunnig personal och det senaste i sportväg.

 

Självklart är vi anslutna till Svensk Handel och följer handelsavtalet. 

 

 

TJÄNSTERNA ÄR TILLGÄNGLIGA SÅ LÄNGE ANNONSEN LIGGER UPPE.

 

HELTIDSTJÄNST HOCKEYAVDELNINGEN

Länna Sport är en av Sveriges största sportbutiker med det bredaste sortimentet. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda kunden kunskap om material, funktion och kvalitet. Vi är stolta över vår kunniga personal som alltid lägger stort fokus på service och kunskap och vi stävar alltid efter att bli ännu bättre. Vi letar därför efter dig som vill utvecklas med oss och alltid är villig att sätta kunden i första rummet.

 

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att serva de kunder som vill handla hockeyprodukter av oss, oavsett om det är via webben eller i den fysiska butiken. Du strävar alltid efter att hitta rätt produkter till rätt kunder. Du fyller på varor i butiken, ser till att det alltid är städat och påfyllt samt tar emot och prismärker kompletteringsorders och beställningar. Vid behov hjälper du även till på andra avdelningar.

 

Färdigheter och personliga förmågor

Vi ser gärna att du är en aktiv hockeyspelare. Du bör vara social, ha lätt för att ta kontakt med andra människor både i tal och skrift, ansvarsfull och noggrann. Vi värdesätter att du vid behov kan arbeta i ett högt men kontrollerat tempo. Det är viktigt för oss på Länna Sport att du alltid är villig att sätta kunden och dennes behov i första rummet.

 

Arbetstid

Heltid, tillsvidare. Rullande schema med arbete varannan helg.

Vi följer handelsavtalet och tillämpar provanställning. 

 

Ansökan

Maila ditt CV och ett personligt brev till jobb@lannasport.se. Märk mailet "Heltidspersonal - Hockeyavdelningen" och ditt namn. 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Trygg och säker betalning