Stäng

Vill du jobba på Länna Sport?

Länna Sport är en riktig sportbutik! I vår 3 900 kvm2 stora butik har vi över 300 utvalda varumärken från bla Parajumpers, R.M. Williams, Canada Goose, Lexington och GANT, men också Fjällräven, Salomon och Peak Performance. Vi fokuserar på hög service, kunnig personal och det senaste i sportväg.

 

Självklart är vi anslutna till Svensk Handel och följer handelsavtalet. 

 

 

TJÄNSTERNA ÄR TILLGÄNGLIGA SÅ LÄNGE ANNONSEN LIGGER UPPE.

 

HELTIDSTJÄNST FÖRETAGSFÖRSÄLJNING

Länna Sport är en av Sveriges största sportbutiker med ett brett sortiment bestående av noga utvalda varumärken. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda kunden kunskap om material, funktion och kvalitet. Vi är stolta över vår kunniga personal som alltid lägger stort fokus på service och kunskap och vi strävar alltid efter att bli ännu bättre.

Länna Sports avdelning för klubb- & företagsförsäljning erbjuder klubb-, profil- och arbetskläder samt presentreklam. Produkterna kommer både från traditionella varumärken såsom Blåkläder, Helly Hansen, Jobman, Jalas, Solid m.m. men vi kan även erbjuda märkesvaror från vårt breda utbud i butiken. Bland dessa finns varumärken som Haglöfs, Peak Performance, Sail Racing, Salomon, Parajumpers, Fjällräven, Canada Goose m. fl. Vi hjälper även till med tryck, brodyr och andra applikationer.

Vi erbjuder dig ett roligt jobb i en riktig sportbutik med möjlighet till personlig utveckling tillsammans med stor gemenskap och teamkänsla. Vi letar därför efter dig som vill utvecklas med oss och alltid är villig att sätta kunden i första rummet.

 Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och driva och utveckla vår butiksdel och yrkesavdelning en nivå till. Du kommer få dela upp arbetet med att arbeta med försäljning i vår ”workwearshop” och serva våra kunder med tryck på plaggen samt aktivt besöka både befintliga och potentiella kunder. Du kommer att ansvara för de dagliga inköpen och beställningarna till våra kunder samt hantering av inkommande varor till klubb & företag. Internt hos oss kommer du att supporta vår orderavdelning och hjälpa till med orderläggning och andra förekommande administrativa arbetsuppgifter. Du kommer ha kontakt med leverantörer och kunder via mail och telefon.

Färdigheter och personliga förmågor

 • Du har några års erfarenhet av försäljning, inköp och logistik från butiksrelaterad verksamhet.
 • Du har vana från att arbeta med arbets-/ profilkläder och det är meriterande om du har erfarenhet av transfertryck.
 • Du älskar att hjälpa folk att hitta rätt och förstår konceptet bakom att sälja.
 • Du är driven, utåtriktad och målinriktad.
 • Du är noggrann, stresstålig och har förmågan att arbeta i ett högt tempo.
 • Vi använder oss av ett flertal datasystem så du bör ha datorvana och kunna sätta dig in i nya program samt att du bör känna dig bekväm i telefonen.

Arbetstider

Heltid, tillsvidare. Måndag- fredag 9-18

Vi följer handelsavtalet och tillämpar provanställning.

 

Ansökan

Processen startar v.34.

Skicka ditt CV och ansökan till jobb@lannasport.se. Märk mailet "Heltidstjänst företagsförsäljning” och ditt namn.

HELTIDSTJÄNST TILL KONFEKTION OCH SKOAVDELNINGEN

Länna Sport är en av Sveriges största sportbutiker med ett brett sortiment bestående av noga utvalda varumärken. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda kunden kunskap om material, funktion och kvalitet. Vi är stolta över vår kunniga personal som alltid lägger stort fokus på service och kunskap och vi strävar alltid efter att bli ännu bättre. Vi letar därför efter dig som vill utvecklas med oss och alltid är villig att sätta kunden i första rummet.

Vi erbjuder dig ett roligt jobb i en riktig sportbutik med möjlighet till personlig utveckling tillsammans med stor gemenskap och teamkänsla.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet är starkt säljinriktat. Du ska, genom noggrann analys av kundens behov, hjälpa våra kunder att hitta rätt produkt och modell för just deras ändamål. Vår kundkrets är generellt väldigt sportintresserad och kunnig varpå du bör kunna motsvara - och överträffa - kundens förväntningar inför och efter köpet. I arbetet ingår även prismärkning, påfyllning av varor samt hålla ordning i butiken. Du kommer specialiseras (men inte begränsas) till en särskild avdelning eller varumärke för att kunna erbjuda extra hög servicegrad.

 

Färdigheter och personliga förmågor

 • Du älskar att hjälpa folk att hitta rätt och förstår konceptet bakom att sälja.
 • Du är driven och är utåtriktad.
 • Du är noggrann, stresstålig och har förmågan att arbeta i ett högt tempo.
 • Vi ser gärna att du är sport- och/eller friluftslivintresserad eftersom det underlättar förståelsen för våra komplexa produkter och vår butik.
 • Erfarenhet av detaljhandel är meriterande.

 

Arbetstider

Heltid, tillsvidare. Rullande schema med arbete varannan helg.

Vi följer handelsavtalet och tillämpar provanställning.

 

Ansökan

Processen startar v.34.

Skicka ditt CV och ansökan till jobb@lannasport.se Märk mailet "Heltidstjänst Konfektion och skor" och ditt namn. 

 

EXTRAPERSONAL HOCKEYAVDELNINGEN

Länna Sport är en av Sveriges största sportbutiker med det bredaste sortimentet. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda kunden kunskap om material, funktion och kvalitet.

Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande jobb i en riktig sportbutik tillsammans med stor gemenskap och teamkänsla.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet är starkt säljinriktat. Du ska, genom noggrann analys av kundens behov, hjälpa våra kunder att hitta rätt produkt och modell för just deras ändamål. Vår kundkrets är generellt väldigt sportintresserad och kunnig varpå du bör kunna motsvara - och överträffa - kundens förväntningar inför och efter köpet. I arbetet ingår även prismärkning, påfyllning av varor samt hålla ordning i butiken.

 

Färdigheter och personliga förmågor

Du älskar att hjälpa folk att hitta rätt och förstår konceptet bakom att sälja.

Vi ser gärna att du har ett grundligt intresse för hockey.

Du är driven och är utåtriktad.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av detaljhandel.

 

Arbetstider

Helger veckorna 28-32. Sedan vid behov

 

Ansökan

 

Skicka ditt CV och ansökan till jobb@lannasport.se Märk mailet "Extrapersonal hockey" och ditt namn.

NYHETSBREV

Vill du ha våra senaste nyheter och erbjudanden?

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Trygg och säker betalning