Stäng

Recensioner från våra kunder

"Snabb leverans, bra pris, fraktfritt"

Kund Recension från Prisjakt (2018-09-06)
________________________________________________________________________

"Trevlig och kunnig personal, bra urval av varor i olika kvalitetsnivå och pris!"

Kund Recension från Prisjakt (2018-08-25)
______________________________________________________________________

"Service i världsklass! Köpte längdutrustning till hela familjen och fick kanonhjälp. Dock hade mina stavar två vänsterstraps vilket Länna Sport åtgärdade inom två timmar när jag uppmärksammade dem på problemet genom att köra hem med ett par nya till mig då jag inte hade möjlighet att åka dit."

Kund Recension från Google (2018-03-07)
________________________________________________________________________

"Väldigt seriös personal som försöker hitta den bästa lösningen för kunden."

Kund Recension från Google (2018-08-14)
________________________________________________________________________

"Service i världsklass! Köpte längdutrustning till hela familjen och fick kanonhjälp. Dock hade mina stavar två vänsterstraps vilket Länna Sport åtgärdade inom två timmar när jag uppmärksammade dem på problemet genom att köra hem med ett par nya till mig då jag inte hade möjlighet att åka dit."

Kund Recension från Google (2018-03-07)
________________________________________________________________________

"Väldigt snabb att både leverera och att ge info om vad som händer från det jag gjorde beställningen till det att Länna Sport lämnade över till Post Nord för leverans av cykeln. Föredömligt hanterat! Kommer definitivt att återkomma till dem för framtida inköp."

Kund Recension från Prisjakt (2018-03-06)
________________________________________________________________________

"Superbra bemötande hos personalen. Lätt hemsida."

Kund Recension från Google (2018-03-04)
________________________________________________________________________

"Stort utbud, kunnig personal!"

Kund Recension från Google (2018-02-18)
________________________________________________________________________

"Snabbt, prisvärt. Bra grejor. Bäst av allt är råden man får om man ringer och frågar om storlekar eller skillnader mellan modeller. Säljarna kan sina saker."

Kund Recension från prisjakt (2018-02-17)
________________________________________________________________________

"Kunniga! Väldigt trevligt bemötande! Måna om att kunden blir nöjd. Mycket positiv kontakt. Återkommer gärna!"

Kund Recension från prisjakt (2018-02-16)
________________________________________________________________________

"Har aldrig blivit besviken när jag handlat på länna sport. Prisnivån är några lägen högre mot stadium & inter sport, men du får vad du betalar för. Kvalitet och kunnatg personal"

Kund Recension från Google (2018-02-15)
________________________________________________________________________

"Extremt duktiga och extremt kunniga, rekommenderas varmt!"

Kund Recension från Facebook (2018-02-14)
________________________________________________________________________

"Länna Sport har personlig och bra service. Vi är mycket nöjda!"

Kund Recension från pricerunner (2018-02-10)
________________________________________________________________________

"Effektiva och bra lösningar. Mycket nöjd med deras service och kundtjänst."

Kund Recension från prisjakt (2018-01-22)
________________________________________________________________________

"Otroligt bra service. Beställde stavar och fick den dagen efter. Jag skulle resa bort så det var bråttom. Tack!"

Kund Recension från Facebook (2018-01-20)
________________________________________________________________________

"Tack Länna för snabb leverans av skidor!"

Kund Recension från Facebook (2018-01-12)

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0:-
Till kassan
Fri frakt
14 dagars öppet köp
Trygg och säker betalning